Onze aardappelen zijn afkomstig uit de Hoeksche Waard, van lokale boeren die ze met dezelfde toewijding behandelen als wij dat doen. We willen er namelijk zeker van zijn dat we altijd en alleen maar de allerbeste kwaliteit aanbieden. Na een zorgvuldige selectie, worden de aardappelen gewassen en naar BRAM’S vervoerd, met het schilletje er nog aan!  Vervolgens worden ze gesneden tot verse friet en gebakken in BRAM’S eigen en unieke mix van plantaardige oliën. Een combinatie van passie, vakmanschap, gezond verstand…. én een vleugje zeezout om het af maken. 

Omdat we geloven dat goede frieten eigenlijk veel te lekker zijn om te worden gegeten als enkel een snack of bijproduct, introduceren we naast de klassieke puntzak onze unieke ‘Stoofs’.

Captain’s Beef Stoof
Heerlijk, langzaam gegaard rundvlees, kidney beans en wat peen, op smaak gemaakt met een krachtige vleesjus. Om het geheel in stijl af te maken, doen we er ook nog wat piccalilly, geraspte oude Rotterdam kaas en verse bosui overheen. Uitgebakken spekblokjes zijn optioneel.

Veggie Mushroom Stoof
Deze stoof wordt bereid met verse champignons afkomstig van de Verspillingsfabriek. Hij wordt afgetopt met Parmezaanse kaas, Truffelmayonaise, een gebakken spiegeleitje en een beetje peterselie; hét perfecte vegetarische alternatief.

Asian Chicken Stoof
Een sappige, Aziatisch gemarineerde kippendij, begeleid door seroendeng, sesam en een lente-uitje. Onze pindasaus naar eigen recept en wat sambal naar keuze, maken het geheel af. Een ware smaakexplosie.

SeizoensStoof: Pulled Pork Stoof
Zomer betekent barbecuen! Na een nachtje in de houtoven, valt dit varkensvlees zo van het bot, aangevuld met een appeltje, een zilveruitje en een speciale BBQ-saus om de smaak een echte ‘kick’ te geven.