De basis voor BRAM’S werd gelegd in 1967, toen Bram Ladage (ja, Bram bestaat écht) op de markt in Rotterdam  begon met de verkoop van verse frites. Vanaf de eerste dag was het een groot succes, want Bram stond erop dat hij iedere dag alleen de beste aardappelen wilde, die werden met de hand gesneden en gebakken in zuiver plantaardige olie. Ieder frietje kreeg de volle aandacht, “lekker groot, vers en knapperig” was het motto. Het vakmanschap en de kennis die Bram door de jaren heen verwierf en verfijnde, werd van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor kunnen we nu een gloednieuw concept presenteren, gebaseerd op wat Bram in de afgelopen 50 jaar tot een ware legende heeft gemaakt: en we noemen het BRAM’S!

Al 50 jaar lang bieden wij met evenveel liefde verse frites aan. En iedere keer weer zien we een lach op het gezicht van de klant, als wij die zak verse patat overhandigen. Daarom geloven wij in de kracht van verse frites en het geluksmoment dat je hiermee creëert.

Ons doel én onze passie is om onze klanten deze unieke ervaring mee te geven, een echt genietmoment. Want met blijere mensen wordt de wereld een betere plek en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen – buurt voor buurt en land voor land.

Onze beloftes:

Focus op mens en maatschappij: authentiek, lokaal, maatschappelijk verantwoord en betrokken.

Wij willen er zijn voor iedereen die een geluksmomentje nodig heeft – in je dagelijkse leven, midden in jouw wijk. We willen dat iedereen zich 100% thuis en op z’n gemak voelt bij BRAM’S.

Milieu en omgeving staan centraal: natuurlijk, vers, echt, down-to-earth, oprecht verbinden en 100% eerlijke producten.
Wij vinden het belangrijk om in balans met onze omgeving zaken te doen, en daarom werken we uitsluitend met verse ingrediënten, koken we met de beste plantaardige oliën, en gebruiken we aardappelen van ‘boeren uit de buurt’, samen streven we zo naar maximale duurzaamheid. Dit kan alleen worden bereikt met eerlijkheid en oprechtheid, we zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze passie,  filosofie en familiewaarden kunnen helpen om van de wereld een betere plek te maken.

Het creëren van echte geluksmomenten: liefde, theater, passie, gezelligheid, energie en plezier.
We beginnen elke dag met een trots gevoel om maar één doel te bereiken: jouw geluksmoment creëren. Of we dat nu met een vriendelijke glimlach, een leuk gesprek, of ‘gewoon’ met onze Gourmet Frites doen, we zijn er voor jou en willen van jouw dag een feest maken!

De allerbeste service: snel, een glimlach, transparantie, vakmanschap en kwaliteit.
Omdat we zo trots zijn, willen we alles laten zien wat we doen bij BRAM’S. Vanaf het hakken, tot aan het serveren; we hebben niets te verbergen, en daar zijn we trots op!