Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail

Omdat we geloven dat goede frieten eigenlijk veel te lekker zijn om te worden gegeten als enkel een snack of bijproduct, introduceren we onze unieke ‘Stoofs’ – hierdoor veranderen onze frites in een complete ‘sterren’ maaltijd. Onze Stoofs zijn ontwikkeld samen het culinaire team van Herman den Blijker, de bekendste tv-kok van Nederland.

Captain’s Beef Stoof
Heerlijk, langzaam gegaard rundvlees, kidney beans en wat peen, op smaak gemaakt met een krachtige vleesjus. Om het geheel in stijl af te maken, doen we er ook nog wat piccalilly, geraspte oude Rotterdam kaas en verse bosui overheen. Uitgebakken spekblokjes zijn optioneel.

Pulled Pork Stoof
Na een nachtje in de houtoven, valt dit vlees zo van het bot, aangevuld met een appeltje, een zilveruitje en een speciale BBQ-saus om de smaak een echte ‘kick’ te geven.

Veggie Mushroom Stoof
Perfect voor degenen die geen vlees eten of voor de verandering eens iets anders willen proberen. Deze stoof wordt bereid met verse champignons, daarover een gebakken eitje en afgemaakt met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een beetje peterselie; hét perfecte vegetarisch alternatief.

Asian Chicken Stoof
Een sappige, Aziatisch gemarineerde kippendij, begeleid door seroendeng, sesam en een lente-uitje. Onze pindasaus naar eigen recept en wat sambal naar keuze, maken het geheel af. Een ware smaakexplosie.

Stoof van het seizoen: Hollandse WildStoof

Naast de bovengenoemde gerechten, bevat ons assortiment ook altijd een ‘SeizoensStoof’. Zo is er telkens weer wat nieuws te proberen. Proef in december en januari de Hollandse WildStoof: Stoof van schotse hooglander en wilde gans geserveerd met rode kool en appelmoes. Een écht winters, culinair hoogstandje!