Omdat we geloven dat goede frieten eigenlijk veel te lekker zijn om te worden gegeten als enkel een snack of bijproduct, introduceren we onze unieke ‘Stoofs’ – hierdoor veranderen onze frites in een complete ‘sterren’ maaltijd. Onze Stoofs zijn ontwikkeld samen het culinaire team van Herman den Blijker, de bekendste tv-kok van Nederland.

Captain’s Beef Stoof
Heerlijk, langzaam gegaard rundvlees, kidney beans en wat peen, op smaak gemaakt met een krachtige vleesjus. Om het geheel in stijl af te maken, doen we er ook nog wat piccalilly, geraspte oude Rotterdam kaas en verse bosui overheen. Uitgebakken spekblokjes zijn optioneel.

Pulled Pork Stoof
Na een nachtje in de houtoven, valt dit vlees zo van het bot, aangevuld met een appeltje, een zilveruitje en een speciale BBQ-saus om de smaak een echte ‘kick’ te geven.

Veggie Mushroom Stoof
Deze stoof wordt bereid met verse champignons afkomstig van de Verspillingsfabriek. Hij wordt afgetopt met Parmezaanse kaas, Truffelmayonaise, een gebakken spiegeleitje en een beetje peterselie; hét perfecte vegetarische alternatief.

Asian Chicken Stoof
Een sappige, Aziatisch gemarineerde kippendij, begeleid door seroendeng, sesam en een lente-uitje. Onze pindasaus naar eigen recept en wat sambal naar keuze, maken het geheel af. Een ware smaakexplosie.

Stoof van het seizoen: Runder Goulash

Elk seizoen vind je een wisselende vijfde Stoof op ons menu. Probeer in de winterse maanden de combinatie van friet met authentieke goulash. Afgetopt met bieslook, gebakken spekjes en zure room voor een frisse touch.